Basketbalový klub mládeže Nitry

BKM SPU NITRA

Železničiarska 15
Nitra
94901
Instagram: @bkmspunitra

bkmspunr@gmail.com

Výsledkový servis

22.04.2024 09:23

kadeti

V 5.kole nadstavby kadetskej ligy skupiny SILVER si naši kadeti pripisujú do tabuľky body za výhru na palubovke Bánoviec.

ŠTEFAN GABRIEL (tréner): “Po dlhšom období sa väčšia časť družstva uzdravila a to sa odrazilo aj na zvýšenej výkonnosti tímu. Tento krát sme od začiatku zápasu podali koncentrovaný výkon a viacerí chlapci podali aj v priebehu zápasu veľmi dobrý výkon. Dôležité bolo tiež, že každý hráč , ktorý bol napísaný na súpiske nastúpil do zápasu."

BBK Bánovce n.Bebravou - BKM Nitra 66:94 (32:49)

Nitra: Benko 23, Prešinský 19, Tábi 19, Petrík 12, Varga 12, Dragún 7, Požgaj 2, Ábel, Horečný, Macho, Sedláček, Sonnenschein

Následné v záverečnom zápase sezóny podľahli lídrovi nadstavby skupiny SILVER STRED rozdielom šiestich bodov. 

ŠTEFAN GABRIEL (tréner): "Prehrali sme záverečný zápas sezóny o 6 bodov. Napriek tomu výkon chlapcov u víťaza skupiny stred Prievidzi považujeme za veľmi dobrý, bojovný a až do poslednej sekundy s otvoreným koncom. Sme zvedaví ako sa víťaz našej skupiny popasuje s lídrami ostatných skupín, keďže práve tu našu považujeme za najťažšiu." 

MBA Prievidza - BKM Nitra 85:79 (39:41)

Nitra: Benko 27, Varga 13, Petrík 12, Dragún 12, Prešinský 6, Tábi 6, Slezák 2, Požgaj 1

MLADší MINIžIACI

Mladší minižiaci si na konto pripísali jednu výhru a jednu prehru. Ako hodnotí stretnutia tréner nášho celku?

MBA Prievidza - BKM Nitra 67:28 (32:14)

NITRA: Kollár 9, Kadnár 7, Nedelka 6, Takáč 2, Marci 2, Mikle 2

BKM Nitra - AKAPO Lučenec 42:39 (19:12)

NITRA: Nedelka 20, Takáč 10, Kadnár 5, Majerník 2, Kollár 2, Hambalek 2, Daniš 1

PETER ZÁKOPČAN (tréner): "Proti domácej Prievidzi sme veľa vody nenamútili. Trápili sme sa na oboch frontoch. Snaha u niektorých našich hráčov spraviť niečo s výsledkom bola, no k lepšiemu výsledku nám chýbal kolektívnejši výkon. Tiež sme boli málo koncentrovaní, postrácali sme množstvo lôpt a súper to vedel efektívne využiť. Do druhého zápasu sme si čo to povedali a začali sme dobrou prvou štvrtinou. Postupne sa v priebehu zápasu hra vyrovnávala, nakoľko sme mali už jeden zápas v nohách. No mierny náskok sme si v dramatickom závere postrážili a odniesli si tak cenné body do tabuľkového poradia. Som rád, že to bol tesný zápas, nakoľko hráči museli ukázať svoju mentálnu vôľu a tým pádom aj s vypätím síl zabojovať o víťazstvo."